فما ينفع الناس يبقى فى الأرض.
كل دقة في قلبي > اقتباسات من رواية كل دقة في قلبي
اقتباسات من رواية كل دقة في قلبي
اقتباسات ومقتطفات من رواية كل دقة في قلبي أضافها القرّاء على أبجد. استمتع بقراءتها أو أضف اقتباسك المفضّل من الرواية.
كل دقة في قلبي
«اكتشفت إن عمر ما وفاة حدّ بتحبه كان نهاية لوجوده فى حياتك. اللى اكتشفته مؤخرًا مع وفاة حدّ قريب منك وعزيز عليك إنه بيفضل موجود معاك على طول، يمكن موجود بقوة بصورة أكبر بكتير من وهو كان عايش. أنت عامل حسابه دايمًا. أنت بتفكر فيه على طول، كل مشهد قدام عينك بتشوفه لازم يبقى فيه حتة بتفكرك بيه. تقعد مكانه تفتكره، تتحرك فى بيتك تفتكره، تتكلم تفتكره، تاكل أكلة كان بيحبها تفتكره. بتدعيله تلقائيًّا قبل ما تدعى لنفسك أصلًا. بتتصدقله قبل ما تتصدق لنفسك، حتى لو فرحت بحاجة لازم بيخطر على بالك، كأنك بتقوله أنا فرحان بس مش ناسيك، ولو
مشاركة من Jessy M Sameh -
أشخاص فقدناهم بالموت، لكنهم حاضرون بقوة فى حياتنا، بل ربما سطع وجودهم وتأكد أكثر بالرحيل المادى عن عالمنا الدنيوى، وكأنهم برحيلهم اختاروا الخلود اللانهائى فى ذاكرة وعينا ومشاعرنا،
مشاركة من Jessy M Sameh -
لم تفقد شغفها بالقراءة، واهتمامها بالثقافة ومتابعة الأحداث العامة.
مشاركة من Jessy M Sameh -
لماذا تأخذنا الحياة بصراخها وضجيجها بعيدًا عن أنفسنا؟ لماذا نفيق دائمًا بعد فوات الأوان، لنجتر مرارة الفقد وعذاب الندم على أشياء لم نفعلها وكان يجب أن نفعلها.
لماذا تأخذنا الحياة بصراخها وضجيجها بعيدًا عن أنفسنا؟
مشاركة من Jessy M Sameh -
البشر الحقيقيون الذين أفرح عندما تمنحنى الحياة فرصة العثور عليهم، أجد فيهم معنى الحياة، وطعم الأشياء..
مشاركة من hadeer darwish -
«قد يكون فى أعماق المرء ما لا يمكن نبشُه بالثرثرة، إياكَ أن تظن أنكَ عرفتنى لمجرد أنى تحدثت إليك».
مشاركة من Jessy M Sameh -
❞ قد يكون فى أعماق المرء ما لا يمكن نبشُه بالثرثرة، إياكَ أن تظن أنكَ عرفتنى لمجرد أنى تحدثت إليك». ❝
مشاركة من Yasmin khalil