بعد منتصف الليل مسلسل قوى من أقوى حلقات الرعب كانت سلوى حلوة اوى فى يومى وفى نفس الوقت ممتعة جداً الأداء الصوتى ممتاز الكل متقمص لكل الشخصيات التى يقدمها مهاب عمارة وسهير زاهر ولاشين الفكرة عبقرية حلقات مرعبة من بريد القراء والمكالمات التليفونية ولكن بمعالجة نفسية قيمة وفى النهاية لا عفريت الا بنى ادم 😁 الحلقة الاولى : كانت تمهيد قوى لرجوع حلقات بعد منتصف الليل بعد حلقات رفعت اسماعيل الحلقة التانية و الحلقة التالتة : كنت خايفة من المكالمة جداً وفكرت فيها كتير ورسالة الكيس الاسود الحلقة الرابعة : ظهور لاشين فى الحلقة حلو أوى أوى ،وبتحكى عن ان الانسان ممكن الوهم يقوده لطريق مسدود. الحلقة الخامسة : رسائل فان جوخ والتحكم فى الأحلام ومكالمة ياسمين واخوها وعلم الطاقة الحلقة السادسة : مكالمة مستر اكس الغريبة وحكاية الدليفرى وقطرات العين الحلقة السابعة : رعب ينسيك ان قسط الجمعية اتصرف 😂 اكتر جملة مهاب بيقولها بتضحكنى الحلقة كانت تحفة وخصوصاً انها بتجيب لنا حاجات من حلقات سابقة يعنى دى ممكن تكون تكملة لحكاية الكيس الاسود الحلقة التامنة : ام لوجى ونودى عسل😂الاداء الصوتى سكر حبيتها جداً بس كله الا غضب الزوج الحلقة التاسعة والعاشرة : اكتر حلقة مرعبة الللعبة الغريبة وظهور لاشين تانى كل الحلقات اكتر من رائعة. #حصاد _العام. #مسابقة_حصاد_العام_مع_أبجد_وجروب_فنجان_قهوة_وكتاب #فنجان_قهوة_وكتاب