نبذة عن العمل في الاقتباس دة:
"الخوف من الموت وفقدان الأمل عماهم خلاهم ميفكروش غير في الانتقام منك"
اقتباس من العمل معبّر جدًا عن حال الشخصيات في الفكرة الممتازة دي، ومتنفذة بحرفية شديدة كمان في العمل.
العمل حلو أوي أوي، حتى الخيال اللي فيه مش متكلف، وممتاز ويخليك تحب تسمع أو تقرأ باقي أعمال الكاتب🤩.
مش عايزة احرق الأحداث بس هطرح عليكم سؤال قايم أغلب العمل عليه:
ماذا لو فيه بكتيريا أو أمراض معدية معينة لو لم يتم التخلص منها العالم كله هينتهي باللي فيه وهتيجي عوالم من البكتيريا تعيش مكاننا؟؟
تتابع الأحداث مع التشويق المتزايد هيحببك في العمل كتجربة صوتية جدًا لأن المؤثرات الصوتية عاملة شغل عالي أوي من Audiohat اوديوهات كالعادة🙈.
نقطة تحسب للعمل دة أنه مش هتسيبه غير وأنت مخلصه!
أنا معرفش مين اللي عامل العمل صوتي كأشخاص بس تقريبا منهم مشارك في سلسلة جنايات على اوديوهات واتبسط أوي لما سمعت صوتهم في العمل دة لأني بالفعل حبيت سلسلة جنايات بسبب شطارتهم وأنهم قادرين يدخلوني في عالم الرواية بسرعة.
التجربة الصوتية دي هتحبب أي حد في الأعمال الصوتية وهو مش بيحب الصوتي.
عمل ممتاز وعجبني أوي.
بالمناسبة مكنتش متحمسة لتجربة العمل قبل كدة لأني بشوفه، بس بسبب المسابقة حبيت اجرب جدا، فبجد المسابقة لدلوقتي بتعرفني على حاجات لذيذة أوي♥️
العمل التاني صوتي🫣✨
#حصاد_العام
#أبجد
#فنجان_قهوة_وكتاب
#مسابقة_حصاد_العام_مع_أبجد_وجروب_فنجان_قهوة_وكتاب
