حلو جدا الكتاب اعتراضي الوحيد اصرار الكاتب في اكثر من مرة علي بث السم في العسل و هو انتقاد المجتمع انه تقليدي في التعليم و الشغل و الزواج و قافل علي نفسه فرص الابداع و ده خلط امور اولا مش كل من كان غير تقليدي نجح النجاح بس صوته عالي و ملايين اللي فشلوا ف اعمال خاصة و اللي اتبعوا شغفهم محدش بيتكلم عنهم و الكلام عن التقليدية في المسارعة بالزواج هو مش واصل له اننا مجتمعات مسلمة و الزواج هو الطريق الوحيد للعفة و احتياج طبيعي? عايز يبث سم البنات و الاسر في الغرب اصلا دايقينه و المطلع علي الغرب عارف ان الصورة مش وردية زي وصفه هما هناك حيسارعوا بزواج ليه زينا و هو بينتقدنا هما عايشين بلا اي قيود دين او اخلاق و البنات و الاسر ضحية الوضع ده في احيان كتير و قصص كتير سمعت عنها البنات فات عمرهم مع رجال لا هدف لهم الا استغلالهم و ضاعت سنوات انجابهم و معرفوش يتزوجوا او يجيبوا طفل عشان محدش كان جاد معاهم النظام اللي بينتقده هو نظام الفطرة و اوامر ربنا و الطبيعي في كل العصور انسان لقي الانسان اللي يناسبه حيتأخر ليه ده العقل و الدين و الفطرة السوية بيحاربوا الفكر السام ده
رحلاتي مع UBER : ٢٢ رحلة حول العالم > مراجعات كتاب رحلاتي مع UBER : ٢٢ رحلة حول العالم > مراجعة Maryam
رحلاتي مع UBER : ٢٢ رحلة حول العالم