لو حد بيقرا الريفيو ده ولسه مبدأش قرايه أحب أقوله انت داخل علي روايه رهييييييبه ❤️❤️❤️❤️ أولا مفهاش لحظه ملل أنا ف يوم واحد خلصت 350 صفحه من جمالها ومش عارفه أنام والله ولا عارفه اسيبها من أيدي من الاحداث المشوقه اللي فيها ❤️❤️❤️ الروايه دي فيها كم صدق وكم مشاعر حقيقيه رهيييييييب من زمان آوي مقرتش حاجه بالجمال والصدق ده والله 🩷🩷🩷🩷🩷
آن - ثم لاشيء بعد ذلك > مراجعات رواية آن - ثم لاشيء بعد ذلك
مراجعات رواية آن - ثم لاشيء بعد ذلك
ماذا كان رأي القرّاء برواية آن - ثم لاشيء بعد ذلك؟ اقرأ مراجعات الرواية أو أضف مراجعتك الخاصة.
آن - ثم لاشيء بعد ذلك
Ikram
ضحكت، ابتسمت، و بكييييييت حتى احمرت عيناي
شعرت بالخوف و سمعت في أذناي دقات قلبي… عشت مع الرواية بكل تفاصيلها و احببت كل شخصياتها ( صحيح انه يمكنني انتقاد بعضها و تصرفاتهم لكنني في "مود" يرد ان يذكر الإيجابي فقط) رواية جميلة جدا اشكر الصدفة اللتي جعلتني اقرؤوها مؤمنة أنا جدا ان الكتب هي من تختار قارئيها 🤝
Sara Mahmoud
انتهيت من قراءة الرواية في ليلة كامله مليئة بالأحداث و التأثر بها
فكل رواية يكتبها محمد صادق اعيشها بين ثنايا حروفها فهو بحق كاتب بارع يسن قلمة بالمشاعر و ارواحنا
السؤال الان الذي يدور بخاطري
هل هناك رواية تضاهيها و تاخذني مثلما اخذتني آن؟
منتظرة من الان القادم من ابداع
منة الله حازم
احببت الرواية وان لم اكن من هواة الرومانسية والحب لكن احببت ماالقي من ضوء علي العلاقات الاخري ،احببت كيف اظهر الكاتب الشخصيات والخلفيات النفسية وكيف ان بعض الشخصيات كان هناك تطور جيد وسئ امتدادا لواقع الحياة ،شعرت باستطراد في الوصف في بعض الأحيان.
Nada Faisal
"شكرًا لجنونكم الذي يجعلكم تقرؤون لمجنونٍ مثلي…"
وانتهت #آن بهذا الشكر من كاتبها لقُرائه.
شكرا لجنونك أنت ❤️
التقييم ٥/٥، مفيش ريڤيو...فقط تصفيق حاد مُتصل 👏👏 وانحناءة تقدير وإجلال 🫡
Rewan Fouad
رواية رائعة جدا قراءت بضع ساعات فى يوما ما من فترة و حسيتها بيما انها نفس الابطال هتبقى مملة لكن لقيتها روووعة جدا صدماتها تحفة واقعية جدا
احداثها سريعة مفيش اى ملل بجد عجبتنى جدا جدا
مسك الختام
رائعة كلمة عادية بالنسبة لما شعرت به أثناء قراءتي للرواية
تحفة مليئة بالأحداث الدسمة والحبكة الدرامية الرائعة
و الابطال وحكايات كلها شغف و إثارة
Fares Eltaras
لسه مخلص الرواية وبجد جميلة اوي والأحداث اللي فيها خلتني ماسك الرواية مش عارف اسيبها ومتأثر بكل الأحداث اللي بتحصل لشخصيات وكمان كنت متوقع ان هيكون في ربط بين الرواية دي ورواية قديمة بس متخيلتش هيبقي بالشكل ده الموضوع كبر كله موجود هنا انت وبضع ساعات في يوما و الداما الموضوع مش سهل خالص وفي تفاصيل كتير والواحد مبسوط وهو بيقرأ كل حاجة ❤️👏
Mariem Jaber
الكاتب محمد صادق مبدع في رسم شخصيات أبطاله في صورهم التي تظهر للناس، ثم يظهر لك الجوانب المخفية بكل عيوبها. إنهم بشر وليسوا ملائكة.
كل منا له جانبه المظلم.
Heba Elsaid
الرواية روعة واحلى امتداد لبضع ساعات قلبي وجعني على كل ابطالها وبكيت مع سارة ع ياسين والشخصيات حقيقية وكلامهم واقعي وبشوفه حواليا طول الوقت
Mohamed Ahmed Eid
هي حلوه لاكن الروايه كلها عباره عن قرون ، وفي حوارات كثير احيانا بدون اي فائده عن نفسي كنسلت كثير منها .
Omneya Ibrahim
نقاء الناس من اين يأتي ؟ امن عمق التجربة ام من سهر الليالي