ووقتها كـ أطفال ما كانش عندنا حاجات كتير تشغلنا ولا نلعب بيها، كنا مصدر إزعاج حقيقي لأهلنا، وبالتالي كان الحل المريح جداً بالنسبة لهم يطلقونا فـي الشوارع نلعب ونستكشف ونرجع مهدودين وقت العشا، ناكل ونتفرج على التليفزيون وننام.
آه، كان عندنا تليفزيون عادي… فكرة شباب اليومين دول عن سبعينات القرن اللي فات غريبة فعلاً!
ريديت 2 : قصص واقعية مترجمة من موقع ريديت الأمريكي > اقتباسات من كتاب ريديت 2 : قصص واقعية مترجمة من موقع ريديت الأمريكي
اقتباسات من كتاب ريديت 2 : قصص واقعية مترجمة من موقع ريديت الأمريكي
اقتباسات ومقتطفات من كتاب ريديت 2 : قصص واقعية مترجمة من موقع ريديت الأمريكي أضافها القرّاء على أبجد. استمتع بقراءتها أو أضف اقتباسك المفضّل من الكتاب.
مشاركة من Marwa Madbouly
قوس قزح ظاهر قدّامي بعد ما المطر غسل الهواء من التراب!
قد إيه الإنسان كائن غلبان! لو الدنيا غيمت والسما اتملت سحاب غامق ما بيفكّرش أبدًا إن الشمس ممكن تطلع!
بس هي دايمًا بتطلع!
مشاركة من Marwa Madbouly -
وقالت بسخرية: "ما تخافش… ده تعبان أنثى! لو ذكر كنت تخاف لأن مراته كانت هتنتقم له… لكن الستات ماحدش بيزعل عليهم!"
مشاركة من Marwa Madbouly -
مش هقدر أنسى له أبدًا لما كان عندي ١٥ سنة ووزني زاد وماما قعدت تقطّم فيا، وقالت له قدامي إنه هي سيبني ويبص لواحدة نحيفة. مارك اتعصّب بشدة. قال لها إن الوزن زايد أو ناقص مش هيغيّر حاجة فـي شخصيتي، وإن الحقيقة إني أجمل بنت شافها فـي الدنيا!
مشاركة من Marwa Madbouly
| السابق | 1 | التالي |