مش اول قرايه لاستاذه نهي بدايتي مع جريمه ف ليله ممطره وبدات ادمن اسلوبها السلس المشوق اللي يخليك تشك ف كل ابطال الروايه ويطلع الجاني غير كل التوقعات بالظبط زي الروايه دي طول الوقت شاكه انه بطل معين ويطلع بطل تاني 😁 شكرا استاذه نهي علي الأسلوب والحبكه وندخل ع جريمخ السيده ه علشان نكمل المجموعه 😀
ذبابة زرقاء > مراجعات رواية ذبابة زرقاء
مراجعات رواية ذبابة زرقاء
ماذا كان رأي القرّاء برواية ذبابة زرقاء؟ اقرأ مراجعات الرواية أو أضف مراجعتك الخاصة.
ذبابة زرقاء
Aya Abdelnabi
❞ ولكن يختلف الناس في طرق تعاملهم مع الحزن والفقد، وبعد معرفة الحكايات والخفايا، يصعب أن تظل نظرتنا للناس سواء، حتى لو ظلوا هم كما هم. ❝
❞ لكم ودَّ لو تركت لنفسها العنان كي تغضب.. كي تحزن.. كي تنعى ما فقدته..
لربما تحررت! ❝
❞ لم يدربها أحد على سماع صوتها وتصديقه. ❝
مسك الختام
من الرائع و الممتع ان تقع بين يديك رواية للكاتبة الجميلة جدا نهي داوود
فهذا معناه ان تعيش احداث حية لا تقبل الزيف
وان تسرح بين حروف و كلمات و سطور تأخذك لعالم اخر من الرقي وانتقاء الكلمات و تنوعها فضلا عن احداث عميقة لا تعرف الملل
فمن سحر احداثها تحزن لانتهاءها
شكرا نهي داوود
Ikram
كتاب جميل جدا و طريقة السرد رائعة تشد القارئ
كنت متأكدة من معرفتي هوية القاتل من الصفحات الأولى لكنني اكتشفت في النهاية أنني كنت خاطئة و كم اسعدني ذلك فهو دليل على حبكة جيدة
سأقرأ الرواية الأولى للكاتبة فهي حتما ستستحق و سأنتظر جديدها إنشاء الله بفارغ الصبر
Iman Ghazal
مغامرة ممتعة بين سحر طبيعة دهب المميز وعلاقة عاصم وندى المعقدة.
الغموض سيطر على الأحداث أغلب الوقت وكل تخميناتي كانت غلط في النهاية والجاني كان أبعد شخص عن التوقعات.
أتمنى يكون في رواية قريبة نلاقي فيها تكملة سعيدة لعلاقة عاصم وندى.
Shaimaa Farouk
برافو برافو برافو
تطور جامد جدا عن الروايات السابقة
قصة ممتعة ، فكرة وحكاية ممتازة ، حبكة مدهشة وكمان بتناقش قضايا اجتماعية مهمه.
hadeelej.he
رواية جميلة جدا تجذبك الى كل تفصيل من تفاصيلها
احببت احداثها وخلوها من التمطيط ، تشعر وكانك تعيش فيها
Osama Ahmed
كالعادة روايات المبدعة نهى داود مشوقة وجميلة قرأتها ببطء دون استعجال للاستمتاع بأحداثها وتشويقها والمكان الذي تدور فيه الأحداث مدينة دهب موفق لهذه الأحداث رواية تستحق القراءة وشخصيات جميلة تحليل كل شخصية رائع
Mohamed Khaled
نهايه رائعه طبعا و فعلا الروايه حببتني ف دهب رغم اني مروحتش و لا مره و لكن بعد الروايه دي اظن الموضوع هيختلف و اول اجازه ليا اكيد هتكون ف دهب و اتمني يكون في مطعم هناك بيعمل لحم مثالي زي كالاورلينا 😂
Muhammad Arafa
في رأيي هذه من أقل روايات أ نهى داود
الاصرار على جعل الجاني أبعد شخص عن تفكير القارىء حتى لو كانت الدوافع والحبكة ضعيفة أو بعيدة عن المنطق..يضر بالرواية كثيرا
كذلك عدم رسم باقي الشخصيات بالشكل الكافي والاكتفاء بالأبطال فقط .. وحتى بطلي الرواية جاء رسم شخصياتهم في بعض الأحيان ساذجا