مجراش حاجة > اقتباسات من كتاب مجراش حاجة

اقتباسات من كتاب مجراش حاجة

اقتباسات ومقتطفات من كتاب مجراش حاجة أضافها القرّاء على أبجد. استمتع بقراءتها أو أضف اقتباسك المفضّل من الكتاب.

مجراش حاجة - لبنى طاهر

مجراش حاجة

• ‪ "stress isn’t working 15 hours at a job you like, stress is working 15 minutes in a workthat you don’t like".

‫ ‏ليس التوتر هو العمل لمدة 15 ساعة في وظيفة تحبها، بل هو العمل لمدة 15 دقيقة في عمل لا تحبه.

مشاركة من Rana Shalaby
  • "إذا كانت الأمور تجري وفقا لرغبتك فأنت محظوظ، وإذا لم تكن كذلك فأنت أكثر حظا لأنها تجري وفقا لرغبة الله".

مشاركة من Rana Shalaby
  • ‫ ‏غير الطريقة عشان تكسر الروتين، بس خليك ماشي في طريق حلمك، ولو في يوم زهقت مجراش حاجة كمل وغيّر من الوسيلة مش من الحلم وهتوصل لحلمك.

مشاركة من Rana Shalaby
  • لازم يكون في إلحاح واستمرارية الدعاء، مش إنك تدعي مرة وخلاص على الرغم من إن ربنا قادر يحققلك حلمك بطرفة عين لكن الاستمرارية في الدعاء من أحد مسبباته.

• المبالغة في الأشياء بتسرع بنهايتها

مشاركة من Rana Shalaby
  • ‫ ‏دكتور شريف عرفة في كتابه "تخلص من عقلك" قال: إن من خطوات تحقيق الحلم أو الهدف هو إنك تتعلق بيه، وعشان تقدر تتعلق بيه هو إنك تتخيل نفسك وتشعر بمشاعرك لحظة تحقيقه.

• ❞ حسنا ففي النهاية لن يتحدث عنا سوى لوحتنا" فان جوخ ❝

• ❞ حسنا ففي النهاية لن يتحدث عنا سوى لوحتنا" فان جوخ ❝