الرواية دي بالنسبالي كانت رحلة مهمة جداً جوا نفسي قبل ما تكون رحلة حلوة جوا أحداث الرواية نفسها...رواية خلتني أسأل نفسي أسئلة كتيرة زي هو احنا فعلاً أحرار؟ولا الحرية اللي نعرفها مش هي الحرية الحقيقية؟ وايه هي الحرية الحقيقية وامتي نكون احرار بجد؟! ... رواية هتحسسك وانت بتقرأها إن رحلة آدم بطل الرواية مش رحلته لوحده دي رحلتك انت كمان عشان تفهم نفسك وتعيد نظر في كل اللي تعرفه عن نفسك وكل الثوابت اللي بنيتها في حياتك والطريقة اللي تعرف بيها نفسك واللي حواليك..وحقيقي الرواية دي من أعظم ما قرأت لإن صعب تقرأ رواية فلسفية فلسفتها قوية وعميقة تشغل دماغك من غير تعقيد ولا استعراض.
أرخبيل الملوك
في عالمٍ يلفّه الظلام وتُقيَّده سلاسل الخوف والجهل، يعيش "آدم" حياة يظنّها حقيقية... حتى يكتشف أنها كذبة كبرى. علامة وجهه التي ظنّها لعنة، ليست سوى مفتاح لحقيقة مدفونة تحت طبقات من الأكاذيب. وبين خيانة من ظنّهم قريبين، وصمت من اعتبرهم أصدقاء، يبدأ رحلته نحو المجهول. رحلة محفوفة بالمخاطر تقوده إلى كشف أسرار "أرخبيل الملوك" — ذاك المكان الذي لطالما اعتُبر أسطورة، ليتضح أنه سجن هائل يُخفي أحفاد الملوك الحقيقيين. فهل ينجح آدم في كسر القيود وإعادة الحق لأصحابه؟ أم يسقط كضحية جديدة في نظامٍ لا يرحم؟ رواية تجمع بين المغامرة والغموض والتمرد على الواقع، تأخذك إلى عالمٍ تُكتب فيه الأساطير بالدم، لا بالحبر.التصنيف
- فصحى للنشر والتوزيع
Rana Raouf
كتاب قادر إنه يدخلك لعالم مش هاتخرج منه بدون ما تفكر إنك تراجع أفكارك عن كل حاجة.. وأولهم الحياة!! من أقوى وأمتع روايات الفانتازيا اللي قرأتها على الإطلاق!! أسلوب ممتع وسلس جداً وفكرة جديدة وقوية..