الرواية رجعتني لأجواء مراهقتي و قراءتي لسلسلة رجل المستحيل 😍
حقيقي مشاعر لا توصف و يغلب عليها الامتنان لفريق عمل أبجد ❤️
حقيقي شكراَ جدا بجد و طبعا عبقرية د. نبيل فاروق لا تحتاج الي اي تعليق 😍❤️
ماذا كان رأي القرّاء برواية قلب الجحيم : سلسلة الفريق صفر 1؟ اقرأ مراجعات الرواية أو أضف مراجعتك الخاصة.
الرواية رجعتني لأجواء مراهقتي و قراءتي لسلسلة رجل المستحيل 😍
حقيقي مشاعر لا توصف و يغلب عليها الامتنان لفريق عمل أبجد ❤️
حقيقي شكراَ جدا بجد و طبعا عبقرية د. نبيل فاروق لا تحتاج الي اي تعليق 😍❤️
الله يرحم دكتور نبيل فاروق دايما بيأكدلي ان اي حاجة بيكتبها جميلة و تشد .. مكنتش متخيلة اني اخلصها في قعده .. جميلة اوي فعلا و بدأت في الجزء التاني عشان عايزه أعرف ايه اللي حيحصل
ياااااه روايات مصرية للجيب يعني لولا مسابقة أبجد الرجوع للموعد ده من الروايات السنة دي هيكون صعب. بس المشكلة انها الجزء الأول كده محتاجة أعرف حصل ايه فهقرأ الجزء التاني 😂
عمل جميل جدا وسلس يخلص فى جلسة واحدة مليان ادرنالين
كنت بجرى بالصفحات علشان أعرف هيحصل ايه عجبنى شخصيات الابطال وطريقة تفكيرهم وأنهم بيكملوا بعض
بجد استمتعت جدا
قصه ظريفه ولكن مهرج ربما لفظ افضل من بلياتشو وفعلا ادهم صبري تحول الي فريق للمصداقيه وبالمناسبة توجد قصه مشابهه وفيما اعلم دفع نجيب ساويرس الفديه بالفعل
كعادته د. نبيل فاروق ربنا يرحمه رواية ممتعة و تشدك من اول لحظة خلصتها في أقل من ساعتين
شكرا ابجد رجعتنا لذكريات جميلة مع قصص الجيب ❤️
نكمل السلسلة بقي
بججد أحدااااث فوووق الروعه وجمال الأحداث والقضية والحماس بجد الرواية أبهرتني خلتني أهتم لروايات نبيل فاروق بجد حاجه ف منتهي الروعه
مغامرة ممتعة وسلسة بقلم د. نبيل مع فريق جديد ومميز، حالة جميلة من النوستالجيا والدفء تغمرني مع كل قراءة لدكتور نبيل
حبيت الفريق و نور
و منتظرة المواجهة
احلى فريق
و داوود مش سهل
بانتظار قراءة الجزء الثاني
اسمتعت أوي بجد ومكنتش عاوزها تخلص لأنها فكرتني بفترة الجيش اللي كنت بقرأ فيها مغامرات رجل المستحيل.. الكتيبات والقصص دي ليها طابع خاص مستحيل يتنسي ردايمًا بتخليك تستمتع وأنت بتقرأها كأنك بتشوفها قدامك عمل مرئي.. رحم الله المبدعين د. نبيل فاروق ود. أحمد خالد توفيق
أعادني الكتاب سنوات إلى الوراء، بأسلوب كاتبه السلس، سرعة الأحداث، والتشويق الدائم، رسم الشخصيات اللذيذ، وصفة البطل المثالي.
أحببتُ كثيرًا الكتاب وسأقرأ الجزء التالي بالتأكيد 🌸
رجعت بالزمن أكتر من ٢٥ سنة
لأيام البطل الحلم والمهام المستحيلة والطموح الفخور
الله يرحمك دكتور نبيل
عودة للزمن الجميل وذكريات قراءات الطفولة والمراهقة مع د نبيل فاروق وأحداث رواياته المتلاحقة مع الفريق خالد وتامر وطارق بمساعدة المهندسة نور روايه شيقة انتهت ف ساعتين وف انتظار الجزء الثاني