شخص طبيعي جدًّا بس الظروف قهرته، مش مدمن، ما أخدش قرارات سيئة، الدنيا قررت في لحظة - ببساطة - تدي له ضهرها.
ريديت: قصص واقعية مترجمة من موقع ريديت الأمريكي > اقتباسات من كتاب ريديت: قصص واقعية مترجمة من موقع ريديت الأمريكي
اقتباسات من كتاب ريديت: قصص واقعية مترجمة من موقع ريديت الأمريكي
اقتباسات ومقتطفات من كتاب ريديت: قصص واقعية مترجمة من موقع ريديت الأمريكي أضافها القرّاء على أبجد. استمتع بقراءتها أو أضف اقتباسك المفضّل من الكتاب.
مشاركة من Huda Khalil
مشاركة من Huda Khalil -
كان كل طموحه في الحياة مية دافية وصابون معطر وهدوم نضيفة وحلاقة، تقريبًا الحاجات اللي بعملها يوميًا بدون تفكير
مشاركة من Huda Khalil -
كوكتيل إحباط على يأس على ضيق حال بيخلي فكرة إني أقوم من النوم مؤلمة، كأني بحارب.
مشاركة من Huda Khalil -
عارف الأيام اللي بتديك إحساس الرغبات الانتحارية من غير ما يكون في سبب حقيقي دي؟ من غير ما يكون في علة نفسية أو مرض.
مشاركة من Huda Khalil -
أنا عشْت طول حياتي ببص للناس اللي حواليا وبسأل يعني إيه تعيش حياة طبيعية؟!
كبِرْت شوية وبقيت أضيف سؤال تاني، هل الناس دي عايشة حياة طبيعية؟
مشاركة من Huda Khalil -
في غلطات ما ينفعش أصحابها يفكروا مجرد تفكير يطلبوا السماح. مهما اتعاقبتي مش هيكون كفاية قدام كام حياة دمرتيها باستهتارك وأنانيتك!
مشاركة من Huda Khalil -
آرتي حَضَنّي وقال لي إني أحسن أب في الدنيا، أنا عارف إني مش كده بس عارف برضه إني هحاول على أد ما أقدر
مشاركة من Huda Khalil -
الأسوأ من إحساس إنك مش قادر توفّر لابنك أبسط الأشياء هو إنه يكون متقبِّل ده!
مشاركة من Huda Khalil -
الشخص اللي يسيبني أتفلق قبل الجواز يومين و أنا زعلانة بعد الجواز هيسيبني أسبوع و شهر و
أنا مش محتاجة آكل البيضة كلها عشان أعرف أنها فاسدة
أنا مش محتاجة آكل البيضة كلها عشان أعرف أنها فاسدة
مشاركة من Huda Khalil -
❞ قالي أيًّا كان اللي عمله ماكس فهو ضرني نفسيًّا، وأول طريق العلاج ممن الضرر ده هو إني أركز إزاي أنا أتعافى. مش ليه هو عمل كده وازاي عمل كده! ❝
مشاركة من لميس عبدالقادر -
❞ أنا طول حياتي بشوف زمايلي حواليا في منهم اللي مؤمن بإله، عُمْر ما ده كان موضوع اتطرح عندنا في البيت وعمري ما اهتميت أعرف عنه، بس من وقت انهيار تومي وأنا بدخل وأدوّر وبحاول أعرف عن الخالق.
مش عارفة هل هيقبل ❝
مشاركة من لميس عبدالقادر -
يعني باختصار زي ما المترجمة ما بتفكر جوزي هو المثل الحي لسايبة جوزها مبطوح ورايحة تداوي ممدوح.
مشاركة من لميس عبدالقادر
| السابق | 2 | التالي |