جريمة قتل ثلاثية شيطانية !!
قيدت ضد الشيطان: سلسلة جنايات - العدد الأول > مراجعات رواية قيدت ضد الشيطان: سلسلة جنايات - العدد الأول
مراجعات رواية قيدت ضد الشيطان: سلسلة جنايات - العدد الأول
ماذا كان رأي القرّاء برواية قيدت ضد الشيطان: سلسلة جنايات - العدد الأول؟ اقرأ مراجعات الرواية أو أضف مراجعتك الخاصة.
قيدت ضد الشيطان: سلسلة جنايات - العدد الأول
مراجعات
كن أول من يراجع الكتاب
-
Mohamed Tharwat Abdulaziz
الرواية بتبتدي بهدوء على شاطئ البحر وفي استجمام لذيذ كلنا بنتمناه لكن بمكالمة الوضع بيتقلب كل ده لما كريم بيتصل بصديقه جاسر اللي مش بيرد عليه فيتصل بزوجة صديقة انجي اللي بتبلغه انها في الساحل ومتعرفش عن جوزها حاجه وكمان متخانقه معاه وعملاله بلوك🙄
بيستمر الوضع 3 ايام بين اتصالات وقلق وتجاهل للزوجة اعتقادا منها ان الزوج بيضغط عليها لحد ما يجيلها تليفون ان الزوج مات وهنا تبدأ سلسلة من الاسرار في انها تنكشف علشان تكتشف ان زوجها اللي عرفته من سنين شخص تاني خاااالص غير اللي الناس بتحكي عنه وتتضارب الاقاويل ما بين سلوكه منحرف او سليم وبين حبه لها او لا وكمان شركته واعماله مصيرهم ايه وكمان حنلاقي شبهه جنائية في موته ولكن هل حنعرف الجاني ولا حيفضل سر وتحفظ القضية ضد شيطان قصدي مجهول.
عمل جنائي بحت وقضية متشعبة كل شوية فيها خيط جديد وسر جديد وفكرة ممتازة بتعرفنا ان كل شيء سلاح ذو حدين والعلم زي ما بينفع بيضر الفيصل هو طريقة استخدامه .
حبيت القضية وخصوصا انها كانت سريعة وشيقة ده طبعا بخلاف الفكرة نفسها إزاي تخلي حد ينهي حياته بأيده من غير مايحس وبدون ماتثير الشبهات حواليك لو اتعلمنا حاجه يبقى إن كيدهن عظيم ده طبعا بخلاف امشي عدل يحتار عدوك فيك وأرجع وأقول الطريق البطال اخرته وحشه🤷♀️😌
#قيدت_ضد_الشيطان
#رحاب_فكري
#جنايات
-
طارق العاصي
الجميل أن الكاتبه لعبت بذكاء مع الكتابه وجعلت عنصر التشويق موجود ولكن هناك عدت نقاط لابد من فهمها وتوضيحها واتوقع أنها موجوده في الأجزاء الأخرى والله أعلم
-
هند أحمد السيد
الرواية: قيدت ضد الشيطان.
الكاتبة: رحاب فكري.
دار النشر: سما.
عدد الصفحات:91.
في قراءة أولى للكاتبة رحاب فكري، نبتدأ في سلسلة جنايات، حيث يبدأ العدد الأول بوفاة المهندس الشاب جاسر، حين كانت زوجته إنجي وابنتها ريتاج في رحلة على الساحل الشمالي إثر خصام دب بينهما، لتتوالى الأحداث باكتشاف زواجه من أخرى تدعى صابرين، وانفصاله شركته عن عاصم، وتولي النقيب خالد القضية، مع قلة الأدلة وإشارتها إلى وفاة جاسر بطريقة طبيعية، تغلق القضية مع عدم رضا خالد، واكتشاف حل الجريمة غير المتوقع.
اللغة سلسة وبسيطة، ولكن الحبكة كانت معتادة والحوار كبير فلم تتبين لي الشخصيات أكثر.
أتطلع قدماً لقراءة الأجزاء التالية.
#أبجد
#قيدت_ضد_الشيطان
#رحاب_فكري.
السابق | 1 | التالي |