فاطمه ابدعت فيها اوي الصراحه في كل حاجه هي مشوقه اوي دورت على حاجه في نفس مستوي التشويق ملقتش واقعية جدا مفيهاش مشاهد الي مستحيل تلاقيها في الواقع زي ما البطل يضرب 15 حد و يطلع من غير ولا طعويره بالعكس ده النهايه مخيفه اوي بس احنا واثقين في فاطمه أن في الجزء التاني هتعمل عظمه الشخصيات بسيطه مش البطل الي مفيش منه اتنين و مستحيل تلاقيه و كله فظيع و بيعامل البطله بطريقه تحس أنه مش موجود معانا ولا البطل الي بيعذب البطله و بيطلع عينها. فاطمه خليتنا نحب الشخصيات و نتعلق بيهم و نفهمهم كويس و نفهم هما عملوا كده ليه و كل شخصيه بتفكر ازاي مفيهاش مشهد وحش أو ملهوش لزمه كل حاجه مظبوطه فيها و حلوه اوي انا عيدتها كتير اوي و تحس انها ملهاش تصنيف هي هتحسسك كل المشاعر الي ممكن تعيشها في روايه بجد بحبها اوي و تاخد 10/10 و بعيد عن الروايه هي فاطمه كمان شاطره اوي و موهوبه جدا و سردها خطير خصوصا في المشاهد الحزينه الكاتبه الوحيده الي قدرت تعيطني الصراحه بس كده و في انتظار الجزء الجديد ❤️✨
لا تؤذوني في عائشة : في الليلة الظلماء قابلني الوحش > مراجعات رواية لا تؤذوني في عائشة : في الليلة الظلماء قابلني الوحش > مراجعة Mira
لا تؤذوني في عائشة : في الليلة الظلماء قابلني الوحش