ريديت: قصص واقعية مترجمة من موقع ريديت الأمريكي > اقتباسات من كتاب ريديت: قصص واقعية مترجمة من موقع ريديت الأمريكي

اقتباسات من كتاب ريديت: قصص واقعية مترجمة من موقع ريديت الأمريكي

اقتباسات ومقتطفات من كتاب ريديت: قصص واقعية مترجمة من موقع ريديت الأمريكي أضافها القرّاء على أبجد. استمتع بقراءتها أو أضف اقتباسك المفضّل من الكتاب.

ريديت: قصص واقعية مترجمة من موقع ريديت الأمريكي - نسمة عاطف

• ‫ قالي أيًّا كان اللي عمله ماكس فهو ضرني نفسيًّا، وأول طريق العلاج ممن الضرر ده هو إني أركز إزاي أنا أتعافى. مش ليه هو عمل كده وازاي عمل كده!

مشاركة من Asmaa Belal
  • ❞ أصل كل مغامرة احتمالية نجاحها ٥٠٪. لو كنت سيبت احتمالية الفشل هي اللي تسيطر عليا ما كنتش هعيش. ❝

مشاركة من Bayan
  • ‫ يقول صاحب الرسالة، ‫ ليه كل قصص الرعب بتبدأ بنقل لبيت جديد؟ ‫ أعتقد ده راجع لخوف الإنسان من الاستقرار بين حيطان كانت ساتره أسرار حد غيره خوف الإنسان من يا ترى البيت هيحبني؟ هشوف فيه أيام حلوة

مشاركة من نسيم
  • ❞ قالي أيًّا كان اللي عمله ماكس فهو ضرني نفسيًّا، وأول طريق العلاج ممن الضرر ده هو إني أركز إزاي أنا أتعافى. مش ليه هو عمل كده وازاي عمل كده! ❝

مشاركة من ام مهند. الحاج
  • ❞ أنا طول حياتي بشوف زمايلي حواليا في منهم اللي مؤمن بإله، عُمْر ما ده كان موضوع اتطرح عندنا في البيت وعمري ما اهتميت أعرف عنه، بس من وقت انهيار تومي وأنا بدخل وأدوّر وبحاول أعرف عن الخالق.

⁠‫مش عارفة هل هيقبل ❝

مشاركة من ام مهند. الحاج
  • يعني باختصار زي ما المترجمة ما بتفكر جوزي هو المثل الحي لسايبة جوزها مبطوح ورايحة تداوي ممدوح.